Saturday, April 4, 2020

Improvement Tricks Blogu Hakkında



Selamlar,

Blogumda genel olarak günlük hayat kalitenizi arttıracak ve size yaşamınızda fayda sağlayacak, hayatınızı kolaylaştıracak ipuçlarından(life hack), davranış ve alışkanlıklardan bahsetmeye çalışacağım. Blogun tarzı ve anlatım şekli, klasik kişisel gelişim kitaplarındaki gibi " İnanırsanız herşeye sahip olabilirsiniz" temasında olmayacak. Bu konuda sizi temin ederim. Benim bu konulardaki temel yaklaşımım:"İstiyorsan, çabalamalısın!" Sadece oturduğunuz yerden hiçbir eylemde bulunmadan sadece ama sadece isteyerek veya evrene mesajlar yollayarak hiçbirşey başarmak mümkün değildir. Oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur. 

Blogda sizi yapmaya yönlendireceğim temel nokta kendinizi, kendiniz için iyi şeyler yapacak şekilde programlanız olacak. Yazının başında paylaştığım görsel aslında bunu özetliyor. Siz gerekli çarkları gerekli yerlere oturtacaksınız sonrasında ise her gün kolunuzu kaldırıp kafanızdaki çarkı çevirmeniz yeterli olacak. 

Hayatınızı kolaylaştıracak ve size fayda sağlayacak konuları sizin fazla vaktinizi almadan sizi sıkmayacak ve mümkün olduğunca özet olacak şekilde anlatmayı planlıyorum. Yazılarımda detaylandırmamı istediğiniz kısımlar olursa bana yorum veya mail yoluyla dönüş yapabilirseniz bu kısımlar üzerinde yoğunlaşarak daha fazla kaynak ve veri bulup gerekirse daha detaylı yazılar da yazabilirim. 

Bunun yanısıra yine hayat kalitesini yükseltmeye yönelik  bulduğum yabancı kaynak ve makaleleri de Türkçe'ye çevirip, sadeleştirerek sizinle paylaşmak niyetindeyim. Ayrıca blogun konu akışına uygun olması şartıyla işlememi istediğiniz  konular olursa da bunla ilgili araştırma yaparak belirlediğiniz konuyla ilgili edindiğim bilgi ve fikirleri sizinle paylaşabilirim. 

Daha önceden herhangi bir blog tecrübem olmaması sebebiyle yazılarımla ve blogla ilgili geri dönüşleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli olacak. Bu sebeple yazılarımın altına yorumlarınızı ve hatta yazımı okuyup beğendiğiniz-beğenmediğiniz, katıldığınız-katılmadığınız kısımları benimle paylaşabilirseniz memnun olurum. 

İletişim için mail adresim: improvementricks@gmail.com

No comments:

Post a Comment